VL-Logger Festival 2017

Van Vrijdag 23 Juni t/m Zaterdag 24 Juni

Welkom aan boord!

De online haven van het Vlaardings Loggerfestival, het leukste cultuurhistorische havenfeest in de regio dat dit jaar plaatsvindt op 23 en 24 juni. Overzichtelijk en duidelijk met een vormgeving die je intuïtief door de informatie over het festival loodst en met het programma ingedeeld per locatie.
De plannen voor de 15e editie zijn bijna rond! Het programma wordt binnenkort gepubliceerd.
We sluiten de VL.Haringmaand af met de 15e editie van het VL.Loggerfestival! Een jubileum dus! Twee dagen lang draait het in en om de haven van Vlaardingen, maar ook in de binnenstad om dit groots opgezette havenfeest. Tienduizenden bezoekers uit Vlaardingen en omstreken komen af op de unieke sfeer van dit gemoedelijke festival, vernoemd naar de laatst overgebleven haringlogger: de Vlaardingse Balder. Een wereld zonder cultuur leidt onmiskenbaar tot een verarming van de samenleving en actieve deelname aan cultuur daarentegen doet de individuele of gezamenlijke geluksbeleving toenemen. Evenementen hóren erbij, zeker in een tijd waarin op ontelbare manieren met doelgroepen wordt gecommuniceerd. Live communicatie is één van de belangrijkste manieren om mensen te motiveren en inspireren. Culturele evenementen die het water en de rijke historie benadrukken dragen er zeker ook toe bij dat er veel extra mensen Vlaardingen binnenkomen. De activiteiten zijn veelzijdig, met thema's in alle richtingen: muzikaal, inspirerend, historisch, informatief, avontuurlijk, creatief of culinair. We gaan laten zien dat er genoeg te zien en te beleven valt!
Vanzelfsprekend zijn ook al onze social-media-kanalen volledig geïntegreerd. Kortom: hier genoeg zilte voorpret tot 23 juni, daarna alleen nog mobiel checken, want je bent er natuurlijk zelf!

Lokatie : Westhavenplaats
Adres : Westhavenplaats 12
Plaats : 3131BT Vlaardingen
Gratis
,,Vlaardingen
Geen programma bekend

ADVERTENTIES

Hier kon uw advertentie staan.

Geinteresseerd? Neem contact op met Barflyer voor een prijsopgave.

Eénvoudig en makkelijk.

Klik hier

COUNTDOWN

DJ
Eetcafé d'Oude Stoep
2019-03-08 om 22:30 uur
Mis het niet over
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NIEUW BINNEN

The Game Night
Ouroboros
12-03-2019 om 20:00 uur
QUIZNIGHT
The Irish Pub
12-03-2019 om 20:00 uur
DJ
Eetcafé d'Oude Stoep
09-03-2019 om 22:30 uur
Chasin Blues
Muziekcafé de Hommel
29-03-2019 om 22:30 uur
Les Salopes
Muziekcafé de Hommel
01-03-2019 om 22:30 uur
Facebook

BARFLYER PAGE

data-tabs="
Facebook

HVL Module Slider Login

LogIn
LogIn
Template by JoomlaShine